Podcast

Tots els nostres programes, entrevistes i retransmissions en directe, sempre disponibles a la carta.

Clica per veure tots els capítols 

La Manxiula!

El magazín radiofònic mes sonat de la comarca, agenda cultural, esdeveniments, entrevistes i acudits. Un programa poti-poti on trobaràs el mes interessant de la setmana, els pròxims esdeveniments, comunicats, xerrades, debats i on tots els manxiulaires s’arremangaran pera fer-te passar la millor estona del dia. Prepara’t per a riure fort i per estar al dia del que passa al Pallars. Estas a punt? A manxiular! 

Les Tertúlies

Per a descobrir a la bona gent del Pallars, aprendre de les vivències de les persones que han fet de la comarca el lloc que és ara. Històries inspiradores, encuriosides, emocionants.

Cada setmana entrevistem a una figura popular del territori per a saber una mica més dels nostres veïns i amics i de les seves aportacions al nostre petit i estimat país.

Aules Universitàries

Les xerrades formatives promogudes pel Consell Cultural de les Valls d’Àneu,  amb la tutela de la Universitat de Lleida, arriben al Pallars per ampliar la formació cultural, facilitar el desenvolupament individual i estimular la curiositat per a facilitar l’aprenentatge i la integració social.

Night Sessions

DJ Celoo ens porta els mix electrònics més profunds de tota la contrada. Amb el seu inconfusible estil ampli i un repertori ple de ritmes, samples i beats que ens mouen i ens porten a viure una altra realitat sonora.

Des del àcid technno fins a l’electro cúmbia, les Night Sessions de Tampanada Ràdio són un lloc de trobada per tots els amants de la bona música electrònica amb Denominació d’Origen Pallaresa.

En pallarès

Secció on anirem penjant nou contingut dedicat al pallarès, lo pallars i la gent que l’habita. 

 Contes, xerrades, coses curioses, i fins i tot algún programa de durada determinada.  Una mica, un paner de bestieses per dir alguna cosa. I au venga! a disfrutar-ho totes