Les Tertúlies

Continguts locals i de proximitat

Capìtol 01

Ramón Villuendas

Aquest primer capítol comencem amb la visita de Ramón Villuendas. Veí de les Valls d’Àneu i impulsor de projectes com l’Esbaiola’t, la Ultra Trail de les Valls d’Àneu, el sistema de calefacció amb biomassa, el recinte firal, etc. Hem parlat del passat, present i futur de les valls i hem fet un repàs a la seva vida professional, política i personal.

Capìtol 02

Adriana Vidal

Segon capítol de les tertúlies amb la visita d’Adriana Vidal. Coordinadora de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, entre moltes altres coses com a pallaresa inquieta que es declara. Hem fet una mica de repàs a la història del Pallars i encara que ens ha sortit “desordenat” ha sigut molt interessant.

Capìtol 03

Francesc Rodríguez

Tercer capítol de les terùlies amb en Francesc Rodríguez i Ambel. (Gràcia 1968) Naturalista i Educador Ambiental amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’educació ambiental i el senderisme interpretatiu, és Director d’activitats de temps lliure, guia de muntanya TD2 habilitat pel consell català de l’esport a Obaga Activitats. A més és Guia interpretador del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de St. Maurici i Guia interpretador del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Hem parlat d’aixó i altres coses en una tertulia ben entretinguda.

Capìtol 04

Jordi Guillén

Avui a Les Tertúlies hem parlat de fauna i natura, les grans passions d’en Jordi Guillén. Pare de família, tècnic de l’ós al PNAP, està a la patrulla ESCO i entre altres coses hem parlat de com l’ós ens afecta, el que aporta, com es comporta, alguna anècdota d’avistaments i alguna altra cosa curiosa.

Capìtol 05

Josep Rosell

També conegut com “Pepe des Cabres”, avui hem parlat amb Josep Rosell, un apassionat de les Valls d’Àneu i la natura. No es posiciona ni a favor ni en contra de l’ós però li agrada considerar que ara ja el tenim aquí i no el treurem per més que ens hi posem en contra. Tècnic de transposrt Sanitari, Ex-Alcalde de l’Alt Àneu, Empresari ramader, i pare. Una tertúlia breu ja que se’n anava a portar el gos al veterinari! 

Capìtol 06

Raquel Picolo

Avui parlem amb l’escriptora Raquel Picolo sobre els seus origens Pallaresos. La seva extensa obra i la seva dedicació al món editorial. Tallers, cursos col·laboracions, i publicacioins de diversos estils que es poden consultar a la seva pàgina web: www.raquelpicolo.net