Podcast

Tots els nostres programes, entrevistes i retransmissions en directe, sempre disponibles a la carta.

El podcast del Consell Cultural de les Valls d’Àneu

Cada setmana entrevistem a una figura popular del territori per a saber una mica més dels nostres veïns i amics i de les seves aportacions al nostre petit i estimat país.

La Manxiula

El magazín radiofònic mes sonat de la comarca, agenda cultural, esdeveniments, entrevistes i acudits. Un programa poti-poti on trobaràs el mes interessant de la setmana, els pròxims esdeveniments, comunicats, xerrades, debats i on tots els manxiulaires s’arremangaran pera fer-te passar la millor estona del dia. Prepara’t per a riure fort i per estar al dia del que passa al Pallars. Estas a punt? A manxiular! 

Les Tertúlies

Per a descobrir a la bona gent del Pallars, aprendre de les vivències de les persones que han fet de la comarca el lloc que és ara. Històries inspiradores, encuriosides, emocionants.

Cada setmana entrevistem a una figura popular del territori per a saber una mica més dels nostres veïns i amics i de les seves aportacions al nostre petit i estimat país.

Aules Universitàries​

Les xerrades formatives promogudes pel Consell Cultural de les Valls d’Àneu,  amb la tutela de la Universitat de Lleida, arriben al Pallars per ampliar la formació cultural, facilitar el desenvolupament individual i estimular la curiositat per a facilitar l’aprenentatge i la integració social.

Altres podcast

Angel Serafí

Un recull de programes que hem fet amb l’escola Àngel Serafí de Sort. Tota una experiència que any rere any va donant fruits gràcies al treball i lamàgia que fan l’alumnat del centre i també del professorat. Hem après sobre els erasmus que han fet al llarg dels anys així com de les visites als diferents equipaments, o finsitot els projectes de naus flotants. Voleu coneixer mes sobre aquestes grans persones? Aquí teniu diferents capítols

Lo Bullider!

Ja tenim en marxa lo calder bullent!  Lo Bullider: és lo nostre programa de cultura pirinenca quinzenal. El publiquem amb tota la informació cultural de la comarca, de l’Alt Pirineu i Aran i ja el pots escoltar a Tampanada Ràdio.  Cada dia 1 i  15 de cada més publiquem un nou capítol amb diferents seccions. Entrevistes, agenda cultural, la nostra parla, conexions amb altres comarques, i tot banyat amb una mica d’humor de la mà de l’equip que formem el programa; Xavi Serra, Guerau Marqués, Joel Baró i Ricard Castellarnau. 

 Ganes de saber mes?

Q+D (PROGRAMA DIARI)

Q+D, un programa diari on es parla amb diferents actors i realitats que compartim a la comarca des de diferents sectors; empresarial, sanitari, educatiu, social…. el programa creix cada dia i ja compta amb el suport de l’àrea de Turisme del Consell i amb diferents col·laboradors al llarg de la setmana.

Night Sessions

DJ Celoo ens porta els mix electrònics més profunds de tota la contrada. Amb el seu inconfusible estil ampli i un repertori ple de ritmes, samples i beats que ens mouen i ens porten a viure una altra realitat sonora.

Des del àcid technno fins a l’electro cúmbia, les Night Sessions de Tampanada Ràdio són un lloc de trobada per tots els amants de la bona música electrònica amb Denominació d’Origen Pallaresa.

En pallarès

Secció on anirem penjant nou contingut dedicat al pallarès, lo pallars i la gent que l’habita. 

 Contes, xerrades, coses curioses, i fins i tot algún programa de durada determinada.  Una mica, un paner de bestieses per dir alguna cosa. I au venga! a disfrutar-ho totes