Avui és dijous, 4 de juny, i és Sant Pere Màrtir o de Verona, Santa Clotilde i Sant Hilari. També és el Dia Internacional dels Infants Víctimes Innocents d’Agressions


L’ajuntament de Lladorre fa saber  que a partir del dilluns 8 de juny estarà obert per realitzar atenció al públic, de dilluns a divendres, de 10 a 14h, amb cita prèvia.

La cita prèvia que es podrà demanar per telèfon o a través de correu electrònic.

Per tal d’accedir-hi caldrà seguir les normes de distanciament i l’ús de mascareta. 

973 62 30 00  ajuntament@lladorre.ddl.net


L’ajuntament de Vall de Cardós ha fet pública la carta del seu alcalde en que parla sobre la denegació de suport ecònomic per part del Departament de Territori a algunes Entitats Locals propietàries de boscos del Parc Natural de l’Alt Pirineu. A la carta, argumenta tot els motius pels que considera un greuge la decisió, que afecta a Aj. Farrera, EMD Civís, EMD Baiasca, EMD Sorpe, Aj. Soriguera, EMD Ainet de Besan, EMD Arestui, Aj.Rialp, Aj. Vall de Cardós, EMD Montenartró, EMD Vila i Castellbó i Aj. Tirvia.


L’ajuntament de Baix Pallars ha fet públiques les bases i la convocatòria del procés de selecció per a la contractació temporal d’un peó de brigada i formació d’una borsa de treball per l’ajuntament.

El termini per presentar les sol·licituds és de 10 dies naturals a comptar des d’ahir, que es va publicar la convocatòria, a través de la instància genèrica de la seu electrònica.

 http://baixpallars.ddl.net

ANUNCI CONVOC PLAÇA PEO 01062020.pdf


La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran reobrirà els pròxims dies amb mesures de seguretat. En el cas de l’Ecomuseu de les valls d’Àneu, obrirà aquest dissabte 6 de juny, a les 19 hores, amb una emissió en directe per Instagram a càrrec de l’Esperanceta de casa Gassia, mentre que l’obertura al públic amb horari de 17 a 20 h es farà el dilluns, dia 8. A més, l’espai proposa com a al·licient una setmana de visites gratuïtes.


Els turistes podran entrar a l’estat espanyol a partir del 22 de juny, amb el final de l’estat d’alarma i el retorn de les competències a les comunitats autònomes. Ara bé, tot i que l’estat d’alarma acabi, de moment sembla que no ho faran les fases de descofinament. Això, si no hi ha canvis al respecte, podria voler dir que els turistes estrangers podrien arribar al Pallars abans que els de Barcelona.


Unió de pagesos demana que no se substitueixi per càmeres el personal de guaita forestal que s’acostuma a contractar de juny a setembre. Asseguren que les noves tecnologies són útils  per a la ràpida detecció dels incendis forestals, però que s’han de fer servir només per a millorar el servei, ja que els avisos dels dispositius s’han de comprovar igualment per personal qualificat.


La Diputació de Lleida facilitarà termòmetres digitals d’alta precisió als ajuntaments i consells comarcals de la província, per tal que puguin prendre la temperatura a les persones que accedeixin a les seves instal·lacions. En total, s’han comprat 270 termòmetres, que es repartiran a través dels consells comarcals.

Categories: Noticies

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.