Informació

Des d’avui, les mascaretes són obligatòries, tant al carrer com en interiors d’accés obert al públic, sempre que no puguem estar a més de 2 metres de les altres persones. Però a més, un estudi publicat ahir avisa que amb un vent de només 4 km/h, la saliva que conté el virus pot arribar a 5 metres i mig en 5 segons.


La Comunitat de Municipis Cardosencs vol saber quins són els punts febles i els punts forts de les Valls de Cardós en matèria de serveis i equipaments, i recollir també les idees per millorar el que calgui. És per això que aquest ens ha creat un qüestionari per tal que tot el veïnat pugui opinar i fer valoracions. El termini per a contestar aquest qüestionari s’ha ampliat fins al 22 de Maig.

Qüestionari: https://forms.gle/fcH7PpZUwfNb8fH1


L’ajuntament de Baix Pallars comunica que la pista d’accés a Ancs estarà tancada des de dilluns 21 fins a dissabte 23, tots dos inclosos, a causa de les obres que s’hi estan realitzant.


L’àrea d’esports i joventut de l’ajuntament de Sort ha obert les preinscripcions al casal d’estiu municipal i al campus explora de Sort, per fer previsió de la quantitat d’inscrits que hi haurà malgrat les mesures de prevenció i seguretat que s’hauran d’aplicar aquest estiu. El termini s’acaba l’1 de Juny.

Preinscripcions: https://sort.cat/preinscripcions-estiu-2020/

document (pdf) amb les mesures preventives generals que s’hauran d’aplicar tant al Casal com Campus


Ahir es va comunicar la defunció del senyor Josep Borrut Roquet, de casa Agneta d’Estaron. A causa de la situació actual de confinament, la vetlla i l’enterrament es faran en la intimitat. Des de Tampanada Ràdio volem expressar el nostre condol a la família i amics, i traslladar també el dels ajuntaments de La Guingueta d’Àneu i Esterri d’Àneu.


Tot i que el Govern espanyol volia allargar l’estat d’alarma fins al 27 de Juny, finalment ha pactat amb Ciutadans que només s’estiri quinze dies més, igual que les darreres vegades. Per tant, de moment, tenim estat d’alarma fins al 7 de Juny.


L’agencia de l’habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a optar a ajuts per al pagament del lloguer. Aquest pagament pot ser total o parcial. Podeu trobar tota la informació al web gencat.cat, a la secció d’ajuts que hi ha dins l’apartat de coronavirus. Si teniu dubtes la generalitat ha habilitat un número de telèfon específic per aquest assumpte i també us podeu adreçar al departament d’habitatge del consell comarcal del Pallars Sobirà.

http://web.gencat.cat/ca/coronavirus/ajuts-per-palliar-la-crisi/pagament-del-lloguer/

Generalitat: 900 922 841 (de 9h a 14h)

Departament d’habitatge del Consell: 676 935 596 (de 9h a 14h)


Méteo

Cap a la banda d’Esterri d’Àneu ens espera un dia amb núvols alts i un vent que anirà afluixant i apretant durant tota la jornada, però que no hauria de passar d’uns 14 km/h. Les temperatures es mantindran en la línia de les d’ahir.

Si anem cap a la zona de Cardós, temperatures també semblants a les d’ahir. Núvols prims i alts, també, i un vent que pot arribar als 17 km/h.

Si baixem fins a Sort, temperatures que poden arribar als 22 graus. El vent arrencarà fort a matí però es calmarà fins arribar a uns 10-11 km/h. Cel net en general, tot i que cap al vespre poden aparèixer alguns núvols alts i prims.

Categories: Noticies

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.