L’ajuntament d’alt Àneu, que fa uns dies va realitzar treballs de neteja a la carretera vella de València d’Àneu, ha fet saber que retirarà les restes de tala aquest divendres, i que per tant, qui vulgui recollir restes per a ús particular, ho haurà de fer abans.


L’ajuntament de Lladorre convoca aquest dijous un Ple de caràcter extraordinari a distància, a les 12:30 del migdia. El Ple es retransmetrà en directe per youtube.


L’ajuntament de Llavorsí ha recordat que de l’1 al 7 de juny hi haurà els canvis de freqüència en els canals de televisió que ja fa temps que s’anuncien, i recorda que als habitatges unifamiliars només caldrà resintonitzar el televisor, però que a les comunitats de veïns serà necessària la intervenció d’un antenista. Recordem que aquesta informació, en realitat, és útil per a tothom.


L’ajuntament de Baix Pallars informa que el ministeri de Foment ha iniciat una obra per unir les connexions entre el túnel de Cartanís i el d’Arboló. S’ha començat col·locant arquetes, però després es faran una rasa per on passaran els tubs, cosa que provocarà talls a la carretera, pols i soroll.


L’ajuntament d’Espot comunica que la missa de Sant Maurici, d’aquest proper dissabte, s’haurà de fer a l’exterior de l’ermita, a les 13h. També comunica que no es podrà fer el dinar popular, ni al voltant de l’ermita ni a cap altre lloc del Parc Nacional.


ERC ha demanat al govern espanyol resposta sobre els terminis de concessió exhaurits de les centrals hidroelèctriques de Cabdella, Serós, Sossís, Talarn, Camarasa, Pobla, Molins, Sant Llorenç de Montgai, Gavet, Terradets i la Plana. L’objectiu d’aquest seguiment és que el benefici produït per aquestes centrals reverteixi en el territori.


Finalement, les autoescoles de l’Alt Pirineu i Aran van reobrir ahir, com a resposta a la afirmació de la DGT de que trobarà solucions per oferir una resposta d’exàmens adequada. Recordem que divendres aquestes autoescoles havien decidit no obrir perquè només hi ha 3 examinadors a tota la província.


L’alcalde de Moià i portaveu d’ERC a la Diputació de Barcelona demana reconsiderar la llei de l’agencia de la natura i buscar consens amb els territoris afectats.

Categories: Noticies

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.